Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Kyosun Matcha Tea Harmony BIO 30 x 2 g

Our tip

Matcha Tea 30 x 2 g Zobrazit větší
Doplněk stravy.  Matcha Tea je z hlediska nutričních hodnot přibližně 10x silnější než běžný zelený čaj a obsahuje velký podíl antioxidantů, aminokyselin a theofylinu, což je čajový kofein, který se na rozdíl od toho v kávě uvolňuje postupně po dobu 3-6 hodin, což má příznivější vliv na lidský organismus. Matcha Tea je jediný čaj, který obsahuje přibližně 30 % vlákniny.

278 Kč s DPH

Kyosun

Dostupnost: Skladem

Složení: jemně mletý zelený čaj matcha
Dávkování: Doporučená denní dávka u dospělého člověka je 4-6 gramů. Těhotné, kojící a děti cca 2 gramy denně.
Příprava čaje za studena: Čaj smícháme s vodou (2 dl - 1,5 l podle chuti) a pořádně protřepeme. Doporučujeme přidat pár kapek limetky, nebo trochu ovocného sirupu na ochucení. Skvělé chuti docílíte kombinací čaje Matcha s vodou nebo bezinkovým sirupem. Je důležité, aby byl čaj Matcha vždy důkladně rozmíchaný. Při přípravě za studena použijeme šejkr nebo plastovou láhev.
Příprava čaje za tepla: 1 sáček čaje zalijeme 2 dl horké vody o teplotě cca 70 °C a pořádně rozmícháme. Pro přípravu za tepla je ideální pomocník malý šlehač mléka pro přípravu pěny. Skvělé chuti docílíme přidáním medu a limetky. Doporučujeme podávat i s mlékem pro zjemnění chuti.
Balení: 30x 2 g
Upozornění: Doplněk stravy. Nevhodné pro děti. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.Skladujte na suchém a tmavém místě. Nevystavujte přímému světlu. Země původu Japonsko.

Společnost Kyosun reprezentuje moderní a zdravý životní styl. Zaměřuje se na popularizaci méně známých produktů a/nebo inovativní zpracování či nabídku tradičních výrobků.

Dodavatel: ALTEVITA online s.r.o., nám. Slobody 10, 921 01 Piešťany

BIO BIO

Napsat recenzi

Kyosun Matcha Tea Harmony BIO 30 x 2 g

Kyosun Matcha Tea Harmony BIO 30 x 2 g

Doplněk stravy. Matcha Tea je z hlediska nutričních hodnot přibližně 10x silnější než běžný zelený čaj a obsahuje velký podíl antioxidantů, aminokyselin a theofylinu, což je čajový kofein, který se na rozdíl od toho v kávě uvolňuje postupně po dobu 3-6 hodin, což má příznivější vliv na lidský organismus. Matcha Tea je jediný čaj, který obsahuje přibližně 30 % vlákniny.

Produkty ve stejné kategorii

  • 21. 10. 2024
    • Zboží přišlo.
  • 17. 10. 2024
    • Doporučuji!
    • Rychlost odeslání
      Cena
  • 17. 10. 2024
    • Bleskové odeslání a dodání
  • 16. 10. 2024
    • Rychlé vyřízení objednávky.