Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Zklidňující Aloe vera gel 200 ml

Nové

Purity Vision Bio Zklidňující Aloe vera gel 200 ml Zobrazit větší
Univerzální pomocník, kterého se hodí mít vždy po ruce. Jeho zklidňující a regenerační účinky si zamiluje celé vaše tělo, včetně obličeje a vlasů.

339 Kč s DPH

Purity Vision

Dostupnost: Skladem

Bio Aloe vera je ideálním řešením po opalování, kdy je pokožka podrážděná po celém dni stráveném na slunci. Gel najde své využití jako podkladová vrstva, po štípnutí hmyzem, při rozčesávání vlasů nebo na zklidnění citlivé pokožky.

Bio Aloe vera gel PURITY VISION jsme obohatili o extrakt ze sladkovodní řasy spiruliny, která pokožku chrání před okolními vlivy a detoxikuje ji. Gel se snadno roztírá, na pokožce vytváří chladivý efekt a poskytuje jí potřebnou hydrataci a výživu. Obsažená Bio Meduňková a Bio Heřmánková voda dodává gelu příjemnou vůni. Blahodárné účinky Aloe vera jsou známé již po staletí. Dopřejte svému tělu porci přírodní péče s Bio Aloe vera i Vy.

Použití: 

Pro citlivou i ekzematickou pleť: Gel je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé a ekzematické. Proniká do hloubky, kde působí svými hydratačními a regeneračními účinky. Zejména citlivější a problematická pleť si gel oblíbí pro jeho zklidňující účinky.

Extra porce hydratace: Gel vytváří ochranný film, který udržuje vlhkost uvnitř pleti a brání vysušování. Chrání před volnými radikály, čímž zpomaluje proces stárnutí, včetně tvorby vrásek. Bio Aloe vera gel jsme navíc obsahuje extrakt ze spiruliny, která posiluje kožní bariéru a vyživuje.

Po opalování: Po celém dni stráveném na slunci pokožka doslova volá po zklidnění a regeneraci. Vyzkoušejte Bio Aloe vera gel, který podrážděnou kůži od slunce šetrně hydratuje, chladí a osvěžuje. Jemná gelovitá konzistence se rychle vstřebává a zanechává pokožku maximálně hydratovanou.

Po holení: Po holení či depilaci Bioepilem bývá pokožka podrážděná a zarudlá. Dopřejte jí proto rychlou regeneraci a výživu pomocí Bio Aloe Vera gelu.

Zklidnění pokožky po štípnutí hmyzem: Bio Aloe vera gel zmírňuje svědění pokožky po bodnutí hmyzem. Má protisvědivé a chladivé účinky, díky kterým i vy zachováte chladnou hlavu.

Usnadněte si rozčesávání s Bio Aloe vera gelem PURITY VISION®. Naneste gel rovnoměrně na celou délku vlasů a užijte si jednoduché rozčesávání bez zbytečné ztráty vlasů. Pečující látky obsažené v Bio Aloe vera zajistí pevnost a pružnost vlasů a vyživí suché konečky.

Trápí vás lupy a suchá pokožka hlavy? Sáhněte po gelu z Bio Aloe vera. Aktivní látky vyživují vlasové kořínky, hydratují pokožku hlavy a zabraňují tvorbě lupů.

Složení: INCI:Aloe Barbadensis Leaf Juice *(šťáva z BIO aloe vera) Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*(BIO Meduňková voda), Chamomilla Recutita Flower Water*(BIO Heřmánková voda), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate (extrakt z fermentovaných ředkviček), Aqua (voda), Spirulina Platensis Extract (extrakt ze spiruliny), Chondrus Crispus Powder (prášek z puchratky kadeřavé, karagenan), Potassium Chloride (chlorid draselný), Lactobacillus Ferment (antimikrobiální složka), Citral**.

*Z kontrolovaného ekologického zemědělství.

**Přirozená součást meduňkové vody.

V česká značce PURITY VISION® už 10 let spojujeme nejnovější vědecké poznatky spolu s tradičními a časem prověřenými postupy. Přinášíme vám moderní výrobky uspokojující dnešní potřeby i trendy.

Našim cílem je dosáhnout nejvyšší možné kvality a zároveň přátelské ceny, aby o své zdraví a krásu mohl dbát opravdu každý. Podporujeme sociální projekty v rozvojových zemích, po celém světě sledujeme trendy ve výživě a v péči o lidské zdraví. Hledáme v nejmodernějších laboratořích a inspirujeme se moudrostí prastarých kultur. To nejlepší a nejúčinnější vám potom přinášíme v podobě vysoce kvalitní přírodní kosmetiky a Bio potravin pod značkou PURITY VISION®. Po produktech PURITY VISION® chceme, aby byly přínosem, hodnotou a příležitostí.

Spolupracujeme přímo s farmáři a lokální komunitou v Ugandě v Africe, na Filipínských ostrovech nebo například v Bulharsku. Výchozí suroviny našich produktů jsou ručně sbírané a pomáhají zvýšit stabilní příjem sociálně slabším rodinám.

Respektujeme ekologické hledisko jak při získávání surovin, výrobě, tak při přepravě a prodeji. Většina našich produktů má certifikaci bio kvality. Chceme zkrátka, aby PURITY VISION® představovala hodnoty, ve které věříme: kvalitu, spolehlivost, šetrnost a naději pro zemi a lidstvo.

  • Jsme proti testování na zvířatech.
  • Při výrobě využíváme zelenou energii z obnovitelných zdrojů.
  • Snažíme se balit naše produkty do skla a znovupoužitelných obalů.
  • Nepoužíváme umělé konzervanty ani barviva.
  • Naše kosmetické výrobky jsou tak čisté, že se dají jíst.

Dodavatel: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15, 76804  Střílky

Napsat recenzi

Purity Vision Bio Zklidňující Aloe vera gel 200 ml

Purity Vision Bio Zklidňující Aloe vera gel 200 ml

Univerzální pomocník, kterého se hodí mít vždy po ruce. Jeho zklidňující a regenerační účinky si zamiluje celé vaše tělo, včetně obličeje a vlasů.

Produkty ve stejné kategorii

  • 15. 09. 2024
    • Rychlost, spolehlivost
  • 12. 09. 2024
    • rychlost dodání
      zvýhodněná cena zboží
  • 11. 09. 2024
    • Rycholst, spolehlivost, ochota
    • Nic
  • 05. 09. 2024
    • rychlé doručení