Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

NOW Foods Ultra Omega 3 500 EPA/250 DHA 90 softgel kapslí

NOW Foods Ultra Omega 3 500 EPA/250 DHA 90 softgel kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Rybí olej

482 Kč s DPH

NOW Foods

Dostupnost: Na dotaz

Koncentrovaný rybí olej, vyrobený za přísných standardů kontroly kvality. Je uzavřen v měkkých želatinových kapslích s enterickým potahem, lze tedy pohodlně užívat bez chutě a zápachu rybího oleje, navíc obsahuje vysoký podíl důležitých omega 3 kyselin EPA a DHA.

Je také pravidelně testován proti obsahu potenciálně škodlivé hladiny kontaminantů (tj. Rtuti, těžkých kovů, PCB, dioxinů a dalších kontaminantů). Ti, kteří někdy zažili nevolnost nebo reflux z jiných rybích olejů, by měli tyto softgelové kapsle lépe snášet.

Dávkování: 1 softgelové kapsle 1-2x denně s jídlem

Složení: Přírodní koncentrát z rybího oleje 1000 mg, Kyselina eikosapentaenová (EPA) 500 mg, Kyselina dokosahexaenová (DHA) 250 mg, Vitamin C (jako kyselina askorbová) 200 mg, Vitamin b6 (jako pyridoxin hydrochlorid) 15 mg, 5-hydroxy L-tryptofan 100 mg

Další ingredience : Softgelová kapsle (hovězí želatina, glycerin, enterický potah, voda), vitamin E (jako přírodní d-alfa-tokoferol).

Obsahuje ryby (ančovičky), vitamin E ze sóji.

Neobsahuje pšenici, kvasnice, lepek, mléko, vejce nebo mořské plody.

Upozornění : Doplněk stravy. Určeno pouze pro dospělé. Trpíte-li onemocněním, jste-li těhotná, kojíte, snažíte se otěhotnět nebo užíváte-li léky, poraďte se před užitím tohoto přípravku s lékařem. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření uchovávejte na suchém a chladném místě. Nekonzumujte sáček pro udržení čerstvosti. Uchovávejte jej v lahvičce. V tomto produktu se mohou vyskytnout přírodní změny barev.

NOW Foods je velká rodinná společnost vyrábějící přírodní produkty již od roku 1968. Tato společnost vyrábí více než tisíc přírodních produktů včetně vitamínů, minerálů, bylinných extraktů, a přírodní kosmetiky. Tato společnost vyhrála mnoho ocenění v kategorii výrobců a přírodních produktů.

Dodavatel: Nutraday s.r.o.,  Londýnská 254/7, Praha 2

Napsat recenzi

NOW Foods Ultra Omega 3 500 EPA/250 DHA 90 softgel kapslí

NOW Foods Ultra Omega 3 500 EPA/250 DHA 90 softgel kapslí

Doplněk stravy. Rybí olej

Produkty ve stejné kategorii

  • 17. 10. 2024
    • Doporučuji!
    • Rychlost odeslání
      Cena
  • 17. 10. 2024
    • Bleskové odeslání a dodání
  • 16. 10. 2024
    • Rychlé vyřízení objednávky.
  • 14. 10. 2024
    • Doporučuji: velký výběr zboží na jednom místě, rychlé dodání, úplně... Více
    • rychlé dodání
      kvalitní sortiment
      velký výběr zboží