Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax Omega 3, Olej z tresčích jater, citrón, 240 ml

BrainMax Omega 3, Olej z tresčích jater, citrón, 240 ml Zobrazit větší
Výživový doplnok. Prémiový rybí olej z jater divokých tresek, které jsou udržitelně loveny a šetrně zpracovány na Islandu.

449 Kč s DPH

BrainMax

Dostupnost: Na dotaz

Olej z tresčích jater je jedním z nejlepších zdrojů OMEGA 3 mastných kyselin DHA i EPA, neboť tyto nepříliš stabilní mastné kyseliny přirozeně chrání před oxidací vitamínem A. Vitamín A přispívá k podpoře zraku, pokožky a imunity. Olej z tresčích jater je také přírodním zdrojem vitamínu D, který podporuje imunitu i zdraví kostí, zubů. V neposlední řadě se v oleji nachází také vitamín E pro ochranu před oxidativním stresem.

Olej z tresčích jater obsahuje ve své jedné dávce 920 mg kyseliny dokosahexaenové (DHA) a 690 mg kyseliny eikosapentaenové (EPA). Navíc obsahuje 20 ug neboli 800 IU vitamínu D, 460 μg vitamínu A a 9,2 mg vitamínu E. Pro vývoj mozku a zraku u dětí je stěžejní dostatečný příjem DHA, ale stejně tak je důležitý i pro normální činnost mozku u dospělých jedinců. Rybí olej z tresčích jater mohou díky odstranění bílkovin i jedinci s alergií na ryby.

Složení: 

Velikost dávky: 10 ml (1 lžíce) Množství v 1 dávce
%RHP*
Olej z tresčích jater
9200 mg ***
Omega-3 mastné kyseliny celkem
2160 mg ***
EPA 690 mg ***
DHA 920 mg ***
Vitamin A
460 µg (1533 IU)
58 %
Vitamin D
20 µg (800 IU)
400 %
Vitamin E
4,6 mg 38 %

 *RHP Referenční hodnota příjmu dle vyhlášky 54/2004 Sb. znění 1. 4. 2018. Všeobecně uznávané pravidlo doporučené denní dávky je pro muže 400 mg a ženu 310 mg. U žen je v období těhotenství potřeba hořčíku zvýšená. Z tohoto pohledu dosahuje 1 kapsle 41% doporučené denní dávky.

Složení: Olej z tresčích jater, přírodní citronové aroma, antioxidant, (směs tokoferolů), vitamín E (d-alfa-tokoferylacetát), vitamín A (retinyl palmitát), vitamín D (cholekalciferol).

Dávkování: 10 ml oleje z tresčích jater denně s jídlem nebo bezprostředně po jídle. 10 ml = 2 čajové lžičky nebo 1 polévková lžíce.

Upozornění: Výživový doplnok. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.

Skladování: Rybí olej skladujte na chladném, suchém a tmavém místě s minimálním přístupem vzduchu. Po otevření skladujte v lednici! Dbejte pozornost dotáhnutému uzávěru.

Hmotnost: 240 ml

Firma BrainMax vyrábí vlastní doplňky stravy, které jsou postaveny na nejnovějších vědeckých poznatcích pro překonávání vlastních limitů. Doplňky stravy jejichž složení je navrženo podle nejnovějších poznatků z oblasti zvyšování mentálního i fyzického výkonu a optimalizace zdraví ve spolupráci s Mgr. Adamem Česlíkem. Všechny produkty jsou vyráběny v České republice z prvotřídních surovin s vysokou biodostupností. Velký důraz je kladen na minimalizaci balastních složek a umělých sladidel.  

Jejich misí je přinášet na trh nejkvalitnější produkty, nejhodnotnější informace, nejlepší služby pro klienty a být svým transparentním a férovým přístupem vzorem pro ostatní firmy. Aktuálně působí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Polsku a Rumunsku.

Dodavatel: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napsat recenzi

BrainMax Omega 3, Olej z tresčích jater, citrón, 240 ml

BrainMax Omega 3, Olej z tresčích jater, citrón, 240 ml

Výživový doplnok. Prémiový rybí olej z jater divokých tresek, které jsou udržitelně loveny a šetrně zpracovány na Islandu.

Produkty ve stejné kategorii

  • 17. 10. 2024
    • Doporučuji!
    • Rychlost odeslání
      Cena
  • 17. 10. 2024
    • Bleskové odeslání a dodání
  • 16. 10. 2024
    • Rychlé vyřízení objednávky.
  • 14. 10. 2024
    • Doporučuji: velký výběr zboží na jednom místě, rychlé dodání, úplně... Více
    • rychlé dodání
      kvalitní sortiment
      velký výběr zboží