Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dr. Mercola Vitamíny pro oči 30 kapslí

Dr. Mercola Vitamíny pro oči 30 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Vitamíny pro oči (eye support) obsahuje nejvýkonnější složky pro podporu očního zdraví - lutein, zeaxantin, černý rybíz a astaxanthin.

639 Kč s DPH

Dr. Mercola

Dostupnost: Skladem

Lutein je přirozeně se vyskytující karotenoid. Lutein slouží v těle jako antioxidant a vaše oči používají lutein pro absorbci modrého světla. Je  to antioxidant, který je schopen bojovat s volnými radikály a chrání buňky před oxidačním poškozením. V lidském organismu se hromadí v oku, konkrétně makule, což je malá oblast sítnice, která je zodpovědná za centrální vidění, a v pokožce.

Zeaxanthin je nejsilnější antioxidant a nalézá se v sítnici. Je přítomen v oku (čočka a makula) pro podporu optimální každodenní funkce oka. Zeaxanthin bojuje s volnými radikály a snižuje spolu s luteinem jejich počet přímo v sítnici.

Astaxanthin je další ze silných antioxiantů. Jedná se o karotenoid, který je 500 krát silnější v antioxidační kapacitě než vitamín E. To znamená, že ve srovnání s ekvivalentním množstvím vitaminu E je astaxanthin 500 krát účinnější. Struktura Astaxanthinu je úzce podobá luteinu a zeaxantinu. Ale jeho jedinečná konfigurace dovoluje zvýšenou antioxidační ochranu likvidující volné radikály. Poskytuje tak vynikající ochranu proti oxidaci vaší tkáně v sítnici způsobené světlem. Je 65 krát silnější než vitamín C v úklidu volných kyslíkových radikálů. Pomáhá udržovat odpovídající tlak v oku.

Dávkování: 1 kapsle denně

Složení v jedné kapsli: 

  • Antokyany (z černého rybízu) - 50 mg
  • Lutein (měsíček lékařský extrakt z květu) - 10 mg
  • Organic Astaxanthin (Haematococcus pluvialis prášek) - 2 mg
  • Zeaxanthin (měsíček lékařský extrakt z květu) - 2 mg

Ostatní ingredience: Organic maltodextrin z tapioky, kapsle (hydroxypropylmethyl celuloza), sukróza, hydroxypropyl methyl celulóza, škrob z tapioky, směs tokoferolů (vitamín E)

Upozornění: Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použítí produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.

Dr. Mercola, jedna z předních top 10 zdravotních společností. Dr. Mercola má více než 20 let klinických zkušeností a systematicky inovuje, vylepšuje produkty z oblasti kvality, složení a technologie výroby. Dr. Mercola podporuje alternativní holistický přístup k léčbě. 

Dodavatel: Nutraseu s.r.o., Litoměřiská 834/19D, Praha 9 190 00

Napsat recenzi

Dr. Mercola Vitamíny pro oči 30 kapslí

Dr. Mercola Vitamíny pro oči 30 kapslí

Doplněk stravy. Vitamíny pro oči (eye support) obsahuje nejvýkonnější složky pro podporu očního zdraví - lutein, zeaxantin, černý rybíz a astaxanthin.

Produkty ve stejné kategorii

  • 15. 09. 2024
    • Rychlost, spolehlivost
  • 12. 09. 2024
    • rychlost dodání
      zvýhodněná cena zboží
  • 11. 09. 2024
    • Rycholst, spolehlivost, ochota
    • Nic
  • 05. 09. 2024
    • rychlé doručení