Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife CalMagZiD3 STAR 60 tbl.

CalMagZiD3 STAR 60 tbl. Zobrazit větší
Doplněk stravy. 

319 Kč s DPH

Starlife

Dostupnost: Skladem

Složení 2 tablet: Vápník (uhličitan vápenatý, glukonan vápenatý) 666 mg (83 % RHP*); hořčík (oxid hořečnatý, glukonan hořečnatý) 267 mg (71 % RHP*), emulgátor: rostlinná celulosa; stabilizátor: karboxymethylcelulosa; potah tablety: celulosa; barvivo; zinek (glukonan zinečnatý, citrát zinečnatý) 17 mg (167 % RHP*); protispékavá látka: rostlinný stearan hořečnatý; vitamin D (cholekalciferol) 10 µg (200 % RHP*). RHP* = referenční hodnoty příjmu
Dávkování: 1 tableta 2× denně, ráno a večer
Balení: 60 tablet
Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti do 12 let. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Filozofií společnosti STARLIFE je nabídnout lidem zdravější a kvalitnější cestu životem. Zakladatelem a majitelem společnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský vítěz v desetiboji z Barcelony, který se na základě vlastních úspěšných zkušeností rozhodl vytvořit široký sortiment účinných doplňků stravy. Produkty jsou určeny pro každého, kdo si chce udržet dobrou kondici, sílu a vytrvalost, kdo si chce cíleně uchovat skvělé zdraví a zlepšit životní styl sobě i svým blízkým. Špičková kvalita produktů společnosti Starlife je založena na unikátní technologii zpracování, která zaručuje maximální vstřebatelnost obsažených látek (92–95 %). Pro tyto produkty je charakteristická vysoká účinnost bez nežádoucích vedlejších účinků a rychlý nástup účinků. Na užívání produktů nevzniká návyk. S pomocí produktů společnosti Starlife dokáže lidský organismus dosáhnout harmonie ve všech třech oblastech – fyzické, psychické a emocionální. Základní řada produktů je složena z přírodních ingrediencí, jejichž dokonalá vyváženost byla ověřena staletými zkušenostmi filozofie čínské dynastie Ming a umocněna východní moudrostí, s poznatky nejnovějších vědeckých studií. Účinky produktů jsou dlouhotrvající a přetrvávají i po skončení jejich užívání. Užíváním produktů společnosti Starlife se organismus doslova nabíjí energií.

Dodavatel: STARLIFE s.r.o., Husovo náměstí 1702, 253 01, Hostivice

Napsat recenzi

Starlife CalMagZiD3 STAR 60 tbl.

Starlife CalMagZiD3 STAR 60 tbl.

Doplněk stravy. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 05. 09. 2024
    • rychlé doručení
  • 05. 09. 2024
    • Rychlost dodání
  • 03. 09. 2024
    • 12:59 objednáno.13:10 odesláno.To se mi ještě nestalo.
    • Rychlost
      nic
  • 02. 09. 2024
    • Velice spokojen