Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Vitamin C serum 30 ml

Nové

Purity Vision Bio Vitamin C serum 30 ml Zobrazit větší
Síla antioxidantů pro jasnou a zářivou pleť s 5% vitaminem C a 0,5% kyselinou hyaluronovou. Díky Bio Vitamin C séru bude vaše pleť svěží a plná přirozeného jasu.

319 Kč s DPH

Purity Vision

Dostupnost: Skladem

Sérum strategicky kombinuje antioxidační vlastnosti vitamínu C a E a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové pro maximální účinek v boji proti předčasnému stárnutí. Sérum přispívá k urychlení regenerace pleti, redukuje vzhled pigmentových a stařeckých skvrn a vyrovnává tón pleti. Bio Aloe vera, extrakt z chia semínek a rakytníku spolu s vitamíny C a E rozjasňují matný tón pleti, viditelně ji zpevňují a redukují zarudnutí.  

Vitamin C sérum je doslova receptem na zářivou pleť plnou vitality. S jeho průlomovým složením přírodních aktivních látek se vaše pleť promění v pružnou, vyhlazenou a mladistvě vypadající.

Příjemná osvěžující vůně červené mandarinky nejen krásně provoní vaši pleť, ale i povznese smysly svým aromaterapeutickým účinkem.

Sérum má lehkou konzistenci, která se rychle vstřebává, nezanechává mastný film a zajistí dlouhotrvající pocit sametové hebkosti.

Použití: Naneste pár kapek séra ráno na vyčištěnou a tonizovanou pleť, následně vmasírujte pleťový olej nebo krém PURITY VISION. Doporučujeme kombinovat s dalšími séry PURITY VISION pro intenzivnější účinek. Při kombinaci sér PURITY VISION nechte sérum pár minut vstřebat a poté naneste sérum další. Ideální je začít s nanášením menšího množství sér a následně intenzitu používání zvyšovat.

TIP: Pro chladivý efekt sérum uchovejte v lednici

Složení: INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice*(šťáva z aloe vera), Citrus Aurantium Amara Flower Water*(neroli voda), Sodium Ascorbyl Phosphate (přírodní forma vitamínu C), Lactobacillus Ferment (antimikrobiální složka), Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil*(slunečnicový olej), Pentylene Glycol (přírodní konzervant), Lactobacillus, Xanthan Gum (přírodní pojivo), Hydrogenated Farnesene (přírodní změkčovadlo), Sodium Stearoyl Lactylate (emulgátor), Tocopherol (vitamín E), Sodium Hyaluronate (kys.hyaluronová), Salvia Hiaspanica Seed Extract (extrakt z chia semínek), Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*(rakytníkový olej), Vanilla Planifolia Fruit Extract*(extrakt z vanilky), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract (extrakt z kokosu), Citrus Reticulata Peel Oil (citrónový esenciální olej), Tapioca Starch (škrob z manioku), Algin (extrakt z mořských řas), Aqua, Lactic Acid (kys.mléčná), Limonene**.

*Z kontrolovaného ekologického zemědělstvi.

**Přirozená součást esenciálního oleje.

V česká značce PURITY VISION® už 10 let spojujeme nejnovější vědecké poznatky spolu s tradičními a časem prověřenými postupy. Přinášíme vám moderní výrobky uspokojující dnešní potřeby i trendy.

Našim cílem je dosáhnout nejvyšší možné kvality a zároveň přátelské ceny, aby o své zdraví a krásu mohl dbát opravdu každý. Podporujeme sociální projekty v rozvojových zemích, po celém světě sledujeme trendy ve výživě a v péči o lidské zdraví. Hledáme v nejmodernějších laboratořích a inspirujeme se moudrostí prastarých kultur. To nejlepší a nejúčinnější vám potom přinášíme v podobě vysoce kvalitní přírodní kosmetiky a Bio potravin pod značkou PURITY VISION®. Po produktech PURITY VISION® chceme, aby byly přínosem, hodnotou a příležitostí.

Spolupracujeme přímo s farmáři a lokální komunitou v Ugandě v Africe, na Filipínských ostrovech nebo například v Bulharsku. Výchozí suroviny našich produktů jsou ručně sbírané a pomáhají zvýšit stabilní příjem sociálně slabším rodinám.

Respektujeme ekologické hledisko jak při získávání surovin, výrobě, tak při přepravě a prodeji. Většina našich produktů má certifikaci bio kvality. Chceme zkrátka, aby PURITY VISION® představovala hodnoty, ve které věříme: kvalitu, spolehlivost, šetrnost a naději pro zemi a lidstvo.

  • Jsme proti testování na zvířatech.
  • Při výrobě využíváme zelenou energii z obnovitelných zdrojů.
  • Snažíme se balit naše produkty do skla a znovupoužitelných obalů.
  • Nepoužíváme umělé konzervanty ani barviva.
  • Naše kosmetické výrobky jsou tak čisté, že se dají jíst.

Dodavatel: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15, 76804  Střílky

Napsat recenzi

Purity Vision Bio Vitamin C serum 30 ml

Purity Vision Bio Vitamin C serum 30 ml

Síla antioxidantů pro jasnou a zářivou pleť s 5% vitaminem C a 0,5% kyselinou hyaluronovou. Díky Bio Vitamin C séru bude vaše pleť svěží a plná přirozeného jasu.

Produkty ve stejné kategorii

  • 15. 09. 2024
    • Rychlost, spolehlivost
  • 12. 09. 2024
    • rychlost dodání
      zvýhodněná cena zboží
  • 11. 09. 2024
    • Rycholst, spolehlivost, ochota
    • Nic
  • 05. 09. 2024
    • rychlé doručení