Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Enzymedica Allerase 60 kapslí

Enzymedica Allerase 60 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. Allerase je únikátní směs enzymů amylázy a mukolázy, které ulevují od nepříjemných sezónních potíží. Obsahuje enzymy rozkládající hleny. 

629 Kč s DPH

Enzymedica

Dostupnost: Skladem

Alergeny mohou vyvolávat kýchání, kašel, zvýšenou produkci hlenu a další potíže, které způsobují nepříjemné pocity. Allerase je směs enzymů amylázy a mukolázy ulevující od nepříjemných příznaků alergií. Enzymy se přirozeně vyskytují v lidském těle a pomáhají nám jednodušeji absorbovat živiny.Získejte úlevu od sezónních a jiných respiračních dráždivých látek přirozenou cestou. Lidské tělo každý den vdechuje minimálně 20 miliard různých částic, které citlivým jedincům způsobují nepříjemné příznaky. Objevte enzymy, které dokáží více než jen rozkládat potravu. Tyto enzymy vám pomohou odbourávat vdechované látky, které vás dráždí a navíc posílí přirozené reakce těla. Umožní vám to tak lépe dýchat bez vedlejších účinků a ospalosti. 

  • Úleva při sezónních potížích.
  • Úleva od vdechovaných dráždivých iritantů.
  • Enzymy pomáhají rozkládat hleny a další látky pro maximalizaci účinku. Amylázy rozkládají škrob a sacharidy a mukolázy rozkládající hleny mohou přispět k podpoře snadnějšího dýchání. Dráždivé alergeny velmi často obsahují proteinovou složku, proto se přidává i proteáza, která je schopna složku rozložit.
  • Unikátní technologie Thera-blend zajišťuje maximální efekt.

Thera-blend™ je unikátní proces, který kombinuje více kmenů enzymů pracující ve specifických hladinách pH, ​​což vede ke spolehlivému výkonu v těle. Tyto enzymy jsou proto až 3x silnější a pracují až 6x efektivněji než jiné jednoduché izolované enzymatické kmeny. Thera-blend™ také zajišťuje vyšší efektivitu, účinek i biologickou dostupnost.

Dávkování: Užívejte 1 kapsle třikrát denně na lačno, 1 hodinu před jídlem nebo 2 hodiny po jídle.

Složení v 1 kapsli:
Amyláza Thera-blend™ - 36000 DU*
Proteáza Thera-blend™ - 80000 HUT*
Glukoamyláza - 50 AGU*
Mukoláza Thera-blend™ - 15 mg*
Invertáza - 1525 SU*

Měrné jednotky enzymů vycházejí z metody stanovené Food Chemical Codex (FCC), což je jediný národní standard pro hodnocení vegetariánských enzymů. Tento systém stanovuje úroveň aktivity a potence pro enzymy.

*DU (Galactosidase Unit), GalU (Galactosidase Units), AGU (Amyloglukosidase Units), CU (Celulase Unit), HUT (Hemoglobin Unit na bázi L-tyrosinu), DP (Stupeň diastatické mohutnosti), ALU (Acid lactase Unit), INVU (Invertase Unit) nebo SU (Sumner Units), FCCFIP (Fédération Internationale Pharmaceutique), Endo-PGU (Endopolygalacturonase Unit), HCU (Hemicellulase Units), XU (Xylanase Units).

Upozornění: Doplněk stravy. Tento produkt není určen k diagnóze, léčbě nebo k prevenci jakékoli nemoci. Enzymedica nepoužívá přísady vyrobené biotechnologicky. Enzymy pocházejí z ekologických zdrojů, které nesmí přijít do styku s žádnými pesticidy nebo konzervačními látkami. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Pokud jste těhotná, kojící nebo užíváte léky, poraďte se nejdříve s odborníkem.

Enzymy jsou hrdinové trávení. Přesně takto by se daly definovat produkty společnosti Enzymedica. Zaměřují se na enzymy na nejlepších terapeutických úrovních v oblasti zdravého životního stylu. Efektivita, udržitelnost, čistota. To jsou produty italské značky Enzymedica.

Dodavatel: Nutraseu s.r.o., Litoměřiská 834/19D, Praha 9 190 00

Napsat recenzi

Enzymedica Allerase 60 kapslí

Enzymedica Allerase 60 kapslí

Doplněk stravy. Allerase je únikátní směs enzymů amylázy a mukolázy, které ulevují od nepříjemných sezónních potíží. Obsahuje enzymy rozkládající hleny. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 17. 10. 2024
    • Doporučuji!
    • Rychlost odeslání
      Cena
  • 17. 10. 2024
    • Bleskové odeslání a dodání
  • 16. 10. 2024
    • Rychlé vyřízení objednávky.
  • 14. 10. 2024
    • Doporučuji: velký výběr zboží na jednom místě, rychlé dodání, úplně... Více
    • rychlé dodání
      kvalitní sortiment
      velký výběr zboží