Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Růžová voda 100 ml

Nové

Purity Vision Bio Růžová voda 100 ml Zobrazit větší
Bio Růžová voda je 100% přírodní tonikum vhodné pro všechny typy pleti.

219 Kč s DPH

Purity Vision

Dostupnost: Skladem

Díky vitalizujícím látkám si jej zamiluje suchá pleť. Zralá pleť ocení především omlazující účinky. Bio Růžová voda přirozeně čistí pleť od nečistot a mazu. Je oblíbená zejména pro svou opojnou vůni, regenerační vlastnosti a všestranné využití. Bio Růžovou vodu využijete v každodenní péči o pleť jako hydratační pleťové tonikum, fixátor make-upu, či pro jednodušší rozčesávání vlasů. Vhodná je také v péči o pleť se sklony k akné.

Použití: 

Krásné vlasy: Bio Růžová voda je skvělá jako bezoplachová péče. Pro snadnější rozčesávání vlasů ji stačí nastříkat do délek. Vlasy budou krásně voňavé a hedvábné. Protože má skvělé regenerační a hydratační účinky, můžete ji nastříkat přímo ke kořínkům. Nejen že pomůžete jejich přirozenému růstu, ale také dodáte suché vlasové pokožce potřebnou vlhkost.

Péče o tělo: Stačí pár kapek Bio Růžové vody a můžete zklidnit spálenou pokožku od slunce nebo podrážděnou pokožku po holení. Stejně tak rychle si můžete navodit příjemný pocit osvěžení.

Hýčkání pleti: K benefitům Bio Růžové vody patří její blahodárný vliv na oční okolí – zmírňuje únavu a omlazuje. Při pravidelném nanášení dochází také k citelnému zpevnění pleti. Vyzkoušejte ji jako pleťovou vodu na tonizaci. Hodí se rovněž při závěru líčení pro lehké zafixování make-upu. Díky elegantnímu flakonu s rozprašovačem ji také oceníte v parných dnech, kdy po pár šplíchnutí ucítíte opojnou vůni a okamžitou vzpruhu pleti. Je také nepostradatelná jako podklad pro naše pleťové oleje.

UPOZORNĚNÍ: I když jsou bylinky darem z přírody a Bio Růžová voda je100% přírodní, může být pro Vás dráždivá. Nejprve ji proto vyzkoušejte na předloktí. Pokud Vám nesedne, vyzkoušejte Levandulovou anebo Heřmánkovou vodu.

Složení: NCI: 100% čistá růžová voda z kontrolovaného ekologického zemědělství/Rosa Damascena Flower Water, Citronellol*, Geraniol*.

* Přirozená součást růžové vody.

V česká značce PURITY VISION® už 10 let spojujeme nejnovější vědecké poznatky spolu s tradičními a časem prověřenými postupy. Přinášíme vám moderní výrobky uspokojující dnešní potřeby i trendy.

Našim cílem je dosáhnout nejvyšší možné kvality a zároveň přátelské ceny, aby o své zdraví a krásu mohl dbát opravdu každý. Podporujeme sociální projekty v rozvojových zemích, po celém světě sledujeme trendy ve výživě a v péči o lidské zdraví. Hledáme v nejmodernějších laboratořích a inspirujeme se moudrostí prastarých kultur. To nejlepší a nejúčinnější vám potom přinášíme v podobě vysoce kvalitní přírodní kosmetiky a Bio potravin pod značkou PURITY VISION®. Po produktech PURITY VISION® chceme, aby byly přínosem, hodnotou a příležitostí.

Spolupracujeme přímo s farmáři a lokální komunitou v Ugandě v Africe, na Filipínských ostrovech nebo například v Bulharsku. Výchozí suroviny našich produktů jsou ručně sbírané a pomáhají zvýšit stabilní příjem sociálně slabším rodinám.

Respektujeme ekologické hledisko jak při získávání surovin, výrobě, tak při přepravě a prodeji. Většina našich produktů má certifikaci bio kvality. Chceme zkrátka, aby PURITY VISION® představovala hodnoty, ve které věříme: kvalitu, spolehlivost, šetrnost a naději pro zemi a lidstvo.

  • Jsme proti testování na zvířatech.
  • Při výrobě využíváme zelenou energii z obnovitelných zdrojů.
  • Snažíme se balit naše produkty do skla a znovupoužitelných obalů.
  • Nepoužíváme umělé konzervanty ani barviva.
  • Naše kosmetické výrobky jsou tak čisté, že se dají jíst.

Dodavatel: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15, 76804  Střílky

Napsat recenzi

Purity Vision Bio Růžová voda 100 ml

Purity Vision Bio Růžová voda 100 ml

Bio Růžová voda je 100% přírodní tonikum vhodné pro všechny typy pleti.

Produkty ve stejné kategorii

  • 17. 09. 2024
    • široká nabídka, výborné ceny, rychlé dodání
  • 15. 09. 2024
    • Rychlost, spolehlivost
  • 12. 09. 2024
    • rychlost dodání
      zvýhodněná cena zboží
  • 11. 09. 2024
    • Rycholst, spolehlivost, ochota
    • Nic