Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Havlíkova apotéka Porcelánová panenka enzymatický peeling 100 ml

Havlíkova apotéka Porcelánová panenka enzymatický peeling 100 ml Zobrazit větší
Porcelánová panenka je šetrný peeling plný ovocných enzymů, které pochází přímo z dužiny papáji. 

383 Kč s DPH

Dostupnost: Skladem

  • Enzymatický peeling
  • Prevence proti vzniku teček, akné, suché a loupající se pokožce
  • Jasnější a prozářenější pokožka
  • Znormalizování odlupování pokožky
  • Obnova hydratace a bariérové funkce
  • Prevence proti vzniku jemných vrásek díky obnově pokožky

Enzymatický peeling přirozeně odstraní suché odumřelé buňky a naruší mezi nimi vazby. Jednoduše, přirozeně a šetrně je pohltí a obnoví tak přirozenou hydrataci a ochrannou bariéru pleti.
Existují tři základní druhy peelingu:

Chemický — složení odstraňuje odumřelé buňky pomocí kyselin, ale může se stát, že působí až moc intenzivně. 

Mechanický — skládá se z jemných zrníček, jež brousí pleť, ale zároveň ji může mikroskopicky potrhat.

Enzymatický — enzymy poznají odumřelé buňky, naruší vazby mezi nimi a jednoduše a přirozeně je pohltí.  

Použití: Peeling naneste na odlíčenou suchou pleť v množství o velikosti pětikoruny. Kápněte do dlaně a jemně nanášejte na obličej – následně masírujte alespoň 20 sekund. Nezapomeňte se vyhnout očnímu okolí. U suché a smíšené pleti nechte působit 3–5 minut, pro mastnější typy prodlužte klidně i na 5–10 minut. Omyjte vlažnou vodou, naneste sérum a následně i vhodný noční krém. Používejte ideálně 2–3krát týdně. 

Při prvních aplikacích je přirozený pocit lehkého mravenčení a štípání. Po dalších aplikacích by mělo ustávat, takže klidně postupně prodlužujte dobu působení. V případě výrazného pálení peeling ihned smyjte. Po aplikaci nevystavujte pleť přímému slunečnímu záření. Proto doporučujeme peeling jako součást večerní péče.

Složení: Aqua (demineralizovaná voda), Propanediol (hydratační látka z kukuřice), Glycerin (rostlinná hydratační látka), Papain (proteolytický enzym z plodů papáji – součást Peelmoist), Proline, Alanine, Serine (aminokyseliny přírodního původu – součást Peelmoist), Ribes Nigrum Leaf Extract, Rubus Idaues Leaf Extract (Seboxyl® – extrakty z černého rybízu a maliny), Amorphophallus Konjac Root Extract (extrakt z kořene zmijovce indického), Urea (hydratant neživočišného původu – součást Peelmoist), Sucrose (cukr), Maltodextrin (stabilizátor přírodního původu), Cellulose Gum, Carragenan, Ceratonia Silique Gum, Xanthan Gum (přírodní gelotvorné látky), Calcium Pantothenate (podporuje hydrataci a regeneraci pokožky – součást Peelmoist), Magnesium Chloride (zdroj hořčíku), Caprylyl / Capryl Glucoside (jemná čistící složka rostlinného původu), Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin (podporují konzervační systém), Sorbic Acid, Benzyl Alcohol (konzervanty pro potravinářství a certifikovanou přírodní a bio kosmetiku, Sodium Citrate, Sodium Lactate, Potassium Lactate, Magnesium Lactate (hydratační látky a úprava pH)

Síla je v přírodě, která nás obklopuje. PhMr. Karel Havlík dobře věděl, že namáhané a poškozené pleti nejlépe pomůže právě sama příroda. Při výrobě našich kosmetických produktů čerpáme z čisté přírody, respektujeme ji a snažíme se od ní poučit. Bylinky, které zpracováváme, si s láskou sami pěstujeme v ekozahradách. Včelí produkty šetrně získáváme z úlů umístěných v čistém a chemicky nezatíženém prostředí.

Napsat recenzi

Havlíkova apotéka Porcelánová panenka enzymatický peeling 100 ml

Havlíkova apotéka Porcelánová panenka enzymatický peeling 100 ml

Porcelánová panenka je šetrný peeling plný ovocných enzymů, které pochází přímo z dužiny papáji. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 15. 09. 2024
    • Rychlost, spolehlivost
  • 12. 09. 2024
    • rychlost dodání
      zvýhodněná cena zboží
  • 11. 09. 2024
    • Rycholst, spolehlivost, ochota
    • Nic
  • 05. 09. 2024
    • rychlé doručení