Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Havlíkova apotéka Královská snídaně pro pleť 3 minutová maska 50 ml

Havlíkova apotéka Královská snídaně pro pleť 50 ml Zobrazit větší
Královská snídaně pro pleť je 3minutová ranní maska s aktivní látkou Pentavitin® (72 hodin hydratace) s avokádovým olejem, extrakty z mateří kašičky, rakytníku a šalvějí muškátovou.

514 Kč s DPH

Dostupnost: Skladem

  • 3minutová ranní maska s aktivní látkou Pentavitin®
  • Hloubkově hydratuje
  • Zvyšuje elasticitu pokožky
  • Posiluje funkci kožní bariéry
  • Redukuje symptomy dehydratace

Tato lehoučká emulze, tvořená kapalnými krystaly s významným obsahem látek, pokožku hloubkově hydratuje a zabraňuje tak jejímu stárnutí. Produkt je určen pro všechny typy pleti.

Základ pochází z tvorby brněnského lékárníka Vincence Petkeho, majitele lékárny U Zlaté koruny, z přelomu 18. a 19. století. Původní název je zřejmě označení dle zadavatele, kterým byla podle jména zřejmě ruská šlechtična. Dle nalezených záznamů zaplatil v r. 1921 za opis deseti receptur pocházejících z této lékárny 5 Kč posluhovačce Marii Jesenské. Recepturu jsme modifikovali do moderní podoby.

Použití: Každé ráno hned po probuzení naneseme prsty na ještě neumytou pleť (obličej, krk, dekolt). Necháme působit 3 minuty a zbytky smyjeme teplou vodou nebo setřeme ubrouskem.

Složení: Aqua (demineralizovaná voda - nosič vodorozpustných látek), Persea Gratissima Oil (bio olej z dužiny avokáda), Isoamyl Laurate (ECOCERT certifikován - přírodní olej), Glycerin (surovina rostlinného původu - hydratuje pokožku), Propanediol (hydratační látka přírodního původu z kukuřice), Sorbitan Olivate, Cetearyl Olivate (emulgátory na přírodní bázi pocházející z olivového oleje), Polyglyceryl-10-Laurate (jemná čisticí složka přírodního původu), Cetyl Alcohol (vosk a regulátor viskozity), Glyceryl Stearate (vosk a regulátor viskozity), Saccharide Isomerate (PENTAVITIN®), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (olej z plodů rakytníku řešetlákového), Royal Jelly (mateří kašička), Tocopherol (Vitamín E - antioxidant), Sodium Levulinate, Sodium Anisate (sodné soli organických kyselin s bakteriostatickou funkcí - chrání produkt před znehodnocením), Caprylyl Glycol (podporuje konzervační systém), Alcohol (rozpouštědlo pro účinné látky přírodního původu), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate (konzervant pro potravinářství a certifikovanou přírodní a bio kosmetiku), Xanthan Gum (přírodní regulátor viskozity), Sodium Phytate (látka přírodního původu - váže ionty kovů do sloučenin), Sodium Citrate (sodná sůl kyseliny citrónové k vyrovnání pH), Citric Acid (úprava finálního pH), Citrus Grandis Peel Oil (grepová silice), Salvia Sclarea Oil (esenciální olej ze šalvěje muškátové), Limonene, Linalool (pochází z esenciálních olejů)

Síla je v přírodě, která nás obklopuje. PhMr. Karel Havlík dobře věděl, že namáhané a poškozené pleti nejlépe pomůže právě sama příroda. Při výrobě našich kosmetických produktů čerpáme z čisté přírody, respektujeme ji a snažíme se od ní poučit. Bylinky, které zpracováváme, si s láskou sami pěstujeme v ekozahradách. Včelí produkty šetrně získáváme z úlů umístěných v čistém a chemicky nezatíženém prostředí.

Napsat recenzi

Havlíkova apotéka Královská snídaně pro pleť  3 minutová maska 50 ml

Havlíkova apotéka Královská snídaně pro pleť 3 minutová maska 50 ml

Královská snídaně pro pleť je 3minutová ranní maska s aktivní látkou Pentavitin® (72 hodin hydratace) s avokádovým olejem, extrakty z mateří kašičky, rakytníku a šalvějí muškátovou.

Produkty ve stejné kategorii

  • 15. 09. 2024
    • Rychlost, spolehlivost
  • 12. 09. 2024
    • rychlost dodání
      zvýhodněná cena zboží
  • 11. 09. 2024
    • Rycholst, spolehlivost, ochota
    • Nic
  • 05. 09. 2024
    • rychlé doručení