Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dr. Mercola Lumbrokináza 2000 FU 90 kapslí

Nové

Free delivery

Dr. Mercola Lumbrokináza 2000 FU 90 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy.  Lumbrokináza obsahuje fibrinolytické enzymy -  pomáhají vašemu tělu odstraňovat fibrin, sraženiny a biofilmy, které mohou skrýt bakterie a umožnit jim uniknout detekci. Je  t éměř 30-krát silnější než nattokináza a přibližně 300-krát silnější než serrapeptáza.

3 197 Kč s DPH

Dr. Mercola

Dostupnost: Skladem

Lumbrokináza - tradiční součást čínské medicíny

V současné době existuje několik proteolytických enzymů, které mohou pomoci rozložit fibrin a biofilmy. Patří mezi ně pankreatické enzymy, bromelain, nattokináza, serrapeptáza a lumbrokináza.

Lumbrokináza, která je rozsáhle studována v Číně, jedná se o skupinu velmi silných a nových fibrinolytických enzymů pocházejících z žížal (Lumbricus rubellus).

Žížaly se používají v tradiční čínské medicíně ve východní Asii po tisíce let, ale teprve nedávno se staly dostupnými fibrinolytické enzymy žížaly, EFE z Lumbricus rubellus.

Vědci zjistili, že EFE z L. rubellus není jeden, ale směs šesti enzymů - všech složek serinové proteázy s různými fibrinolytickými aktivitami.

Enzymy jsou účinné při rozpadu fibrinu a fibrinového proteinu, který drží matici biofilmu pohromadě.

Ze všech proteolytických enzymů nebo enzymů štěpících bílkoviny se pouze serrapeptáza a nattokináza podobají lumbrokináze, pokud jde o fibrinolytickou aktivitu.

  • Lumbrokináza je téměř 30-krát silnější než nattokináza, enzym z natta.
  • Přibližně 300-krát silnější než serrapeptáza - enzym extrahovaný z bource morušového.

Většina bakterií v našem těle vytváří biofilmy, tedy nejedná se pouze o volně plavoucí jednotlivé buňky. Biofilmy jsou kolonie, které umožňují přežití těchto mikroorganismů. Vytvářejí slizké látky z polysacharidů nebo molekul cukru, DNA, minerálů, jako je železo, vápník a hořčík, které ukradnou z vašeho těla, a také z fibrinu.

Jakmile se vytvoří biofilm, mohou se připojit další typy mikrobů. I když některé biofilmy mohou být prospěšné, většina z nich není pro vaše zdraví tkání a orgánů žádoucí.

Biofilmy umožňují bakteriím zůstat ve skrytu před imunitním systémem. Je to z velké části kvůli vnějšímu polysacharidovému ochrannému krytu biofilmu, který zahrnuje fibrinový protein.

Biofilmy mohou poškodit povrchy, ke kterým se připojují. Navíc mohou chrlit toxiny a zbavit vaše tělo minerálů. Pokud se stanou dostatečně velkými, mohou biofilmy způsobit překážku.

Dávkování:  1 kapsle denně na lačno.

Upozornění: Neužívat společně s léky proti srážení krve.

Složení v jedné kapsli: 

  • Dr. Mercola Enzyme blend - 2000 FU
  • Lumbrokinaza - 40 mg
  • Proteáza - 4 mg

Složení komplet: Enzymy, organic rýžová slupka, kapsle s oddáleným uvolňováním (HPMC celulóza, pektin), MCT olej.

Upozornění: Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použití produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.

Dr. Mercola, jedna z předních top 10 zdravotních společností. Dr. Mercola má více než 20 let klinických zkušeností a systematicky inovuje, vylepšuje produkty z oblasti kvality, složení a technologie výroby. Dr. Mercola podporuje alternativní holistický přístup k léčbě. 

Dodavatel: Nutraseu s.r.o., Litoměřiská 834/19D, Praha 9 190 00

Napsat recenzi

Dr. Mercola Lumbrokináza 2000 FU 90 kapslí

Dr. Mercola Lumbrokináza 2000 FU 90 kapslí

Doplněk stravy. Lumbrokináza obsahuje fibrinolytické enzymy - pomáhají vašemu tělu odstraňovat fibrin, sraženiny a biofilmy, které mohou skrýt bakterie a umožnit jim uniknout detekci. Je téměř 30-krát silnější než nattokináza a přibližně 300-krát silnější než serrapeptáza.

Produkty ve stejné kategorii

  • 17. 10. 2024
    • Doporučuji!
    • Rychlost odeslání
      Cena
  • 17. 10. 2024
    • Bleskové odeslání a dodání
  • 16. 10. 2024
    • Rychlé vyřízení objednávky.
  • 14. 10. 2024
    • Doporučuji: velký výběr zboží na jednom místě, rychlé dodání, úplně... Více
    • rychlé dodání
      kvalitní sortiment
      velký výběr zboží