Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Purity Vision Bio Bambucké máslo 200 ml - kosmetika

Nové

Purity Vision Bio Bambucké máslo 200 ml - kosmetika Zobrazit větší
Hloubková hydratace stvořená ke každodenní péči o pokožku.

335 Kč s DPH

Purity Vision

Dostupnost: Skladem

Bio Bambucké máslo se hodí pro všechny druhy pokožky, včetně citlivé pokožky miminek a dospělých. Má mimořádné hydratační vlastnosti, proto je vynikající na suchou pokožku kolen, loktů či rukou. Obzvláště se hodí na ekzémy, popraskané rty a popálení od sluníčka. 

Díky vysokému obsahu vitamínů A, D, E a F hloubkově vyživuje pokožku. Bambucké máslo pomáhá aktivovat tvorbu kolagenu, a je tak neocenitelným pomocníkem v boji proti předčasnému stárnutí pleti. K dalším výhodám másla patří regenerační účinky, posílení přirozené pružnosti pokožky, vyhlazení jemných vrásek, regulace tvorby kožního mazu, ochrana pokožky před negativními vlivy slunečního záření a univerzální použití

POUŽITÍ: 

Hýčkání pleti i těla: Bio Bambucké máslo se rozpouští při teplotě těla, díky čemuž se snadno a rychle vstřebává do pokožky. Díky jeho krémové konzistenci a příjemné oříškové vůni ho tak můžete využít k relaxačním masážím nebo k jemnému masírování těhotenského bříška. Jeho unikátní hydratující vlastnosti pomáhají udržet pokožku jemnější a klidnější. Proto je máslo vynikající jako ochranný krém nebo zklidňující emulze po holení. Poskytne také účinnou úlevu na opruzený zadeček miminka. Pro jeho pečující vlastnosti si ho zamilujete jako výživný balzám na rty. V létě ho pak oceníte jako regenerující péči po opalování. Máslo je rovněž skvělým pomocníkem v zimních měsících. Intenzivně pečuje o tlapky mazlíčků, které jsou v zimě náchylnější na popraskání. Cenné vlastnosti činí z bambuckého másla také účinného pomocníka na rozpraskanou a zrohovatělou kůži na patách. Pro sametově hladkou pokožku aplikujte máslo na vlhkou pokožku. 

Složení: INCI: Butyrospermum Parkii Butter

V česká značce PURITY VISION® už 10 let spojujeme nejnovější vědecké poznatky spolu s tradičními a časem prověřenými postupy. Přinášíme vám moderní výrobky uspokojující dnešní potřeby i trendy.

Našim cílem je dosáhnout nejvyšší možné kvality a zároveň přátelské ceny, aby o své zdraví a krásu mohl dbát opravdu každý. Podporujeme sociální projekty v rozvojových zemích, po celém světě sledujeme trendy ve výživě a v péči o lidské zdraví. Hledáme v nejmodernějších laboratořích a inspirujeme se moudrostí prastarých kultur. To nejlepší a nejúčinnější vám potom přinášíme v podobě vysoce kvalitní přírodní kosmetiky a Bio potravin pod značkou PURITY VISION®. Po produktech PURITY VISION® chceme, aby byly přínosem, hodnotou a příležitostí.

Spolupracujeme přímo s farmáři a lokální komunitou v Ugandě v Africe, na Filipínských ostrovech nebo například v Bulharsku. Výchozí suroviny našich produktů jsou ručně sbírané a pomáhají zvýšit stabilní příjem sociálně slabším rodinám.

Respektujeme ekologické hledisko jak při získávání surovin, výrobě, tak při přepravě a prodeji. Většina našich produktů má certifikaci bio kvality. Chceme zkrátka, aby PURITY VISION® představovala hodnoty, ve které věříme: kvalitu, spolehlivost, šetrnost a naději pro zemi a lidstvo.

  • Jsme proti testování na zvířatech.
  • Při výrobě využíváme zelenou energii z obnovitelných zdrojů.
  • Snažíme se balit naše produkty do skla a znovupoužitelných obalů.
  • Nepoužíváme umělé konzervanty ani barviva.
  • Naše kosmetické výrobky jsou tak čisté, že se dají jíst.

Dodavatel: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15, 76804  Střílky

BIO BIO

Napsat recenzi

Purity Vision Bio Bambucké máslo 200 ml - kosmetika

Purity Vision Bio Bambucké máslo 200 ml - kosmetika

Hloubková hydratace stvořená ke každodenní péči o pokožku.

Produkty ve stejné kategorii

  • 15. 09. 2024
    • Rychlost, spolehlivost
  • 12. 09. 2024
    • rychlost dodání
      zvýhodněná cena zboží
  • 11. 09. 2024
    • Rycholst, spolehlivost, ochota
    • Nic
  • 05. 09. 2024
    • rychlé doručení