Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax Sulforaphane 35 mg 100 kapslí

Free delivery

BrainMax Sulforaphane 35 mg 100 kapslí Zobrazit větší
Doplněk stravy. 

899 Kč s DPH

BrainMax

Dostupnost: Skladem

Sulforafan je bioaktivní látka, která se nachází v brukvovité zelenině jako je brokolice, růžičková kapusta, květák či brokolicové klíčky. Respektive obsahují několik zdraví prospěšných látek v čele s glukorafaninem, který se konzumací přemění na sulforafan. Přestože se sulforafan nachází v brukvovité zelenině, tepelnou úpravou se tato látka rychle znehodnocuje. A ve vařené zelenině už téměř není. Nicméně, pro mnoho lidí není možná konzumace syrové brukvovité zeleniny v takovém množství, aby se zajistila optimální dávka sulforafanu.

Dávkování: Užívejte 2 kapsle jednou denně.

Sulforafan je účinný především proto, že se jedná o velmi malou molekulu, která se poměrně snadno dostane do buňky a dokonce dokáže prostoupit přes hematoencefalickou bariéru až do mozku. Taktéž podporuje funkce NK buněk, což jsou buňky imunitního systému, které jsou v první linii v boji proti patogenům. Přestože sulforafan obsahují některé druhy zeleniny, k tomu, aby se sulforafan uvolnil potřebuje enzym myrosinázu. Tento enzym je v podstatě klíč k sulforafanu. Vzniká žvýkáním této zeleniny za syrového stavu. Ve chvíli, kdy zeleninu uvaříme, tento enzym se v ní již nenachází a tak si cestu k sulforafanu nemůžeme odemknout. V běžně dostupných doplňcích bývá množství sulforafanu v řádech mikrogramů. BrainMax Sulforafan má v každé dávce 35 mg a to z něj dělá jeden z nejsilnějších na trhu.

Složení: Sulforafan glukosinát (z extraktu semen brokolice - Brassica oleracea) ve vlastní směsi obsahující enzym mirosinázy 35 mg, brokolicový prášek BIO 250 mg. Rostlinná kapsle na bázi HPMC.

Obsah balení: 100 rostlinných kapslí.

Skladování: Při pokojové teplotě na suchém tmavém místě.

Upozornění: Doplněk stravy. Ukládat mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.

Firma BrainMax vyrábí vlastní doplňky stravy, které jsou postaveny na nejnovějších vědeckých poznatcích pro překonávání vlastních limitů. Doplňky stravy jejichž složení je navrženo podle nejnovějších poznatků z oblasti zvyšování mentálního i fyzického výkonu a optimalizace zdraví ve spolupráci s Mgr. Adamem Česlíkem. Všechny produkty jsou vyráběny v České republice z prvotřídních surovin s vysokou biodostupností. Velký důraz je kladen na minimalizaci balastních složek a umělých sladidel.  

Jejich misí je přinášet na trh nejkvalitnější produkty, nejhodnotnější informace, nejlepší služby pro klienty a být svým transparentním a férovým přístupem vzorem pro ostatní firmy. Aktuálně působí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Polsku a Rumunsku.

Dodavatel: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napsat recenzi

BrainMax Sulforaphane 35 mg 100 kapslí

BrainMax Sulforaphane 35 mg 100 kapslí

Doplněk stravy. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 05. 09. 2024
    • rychlé doručení
  • 05. 09. 2024
    • Rychlost dodání
  • 03. 09. 2024
    • 12:59 objednáno.13:10 odesláno.To se mi ještě nestalo.
    • Rychlost
      nic
  • 02. 09. 2024
    • Velice spokojen