Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax L-Glutamine 500 g

Nové

BrainMax L-Glutamine 500 g Zobrazit větší
Doplněk stravy.100% přírodně fermentovaný L-Glutamin v čisté farmaceutické kvalitě bez příměsí a kompromisů. Glutamin je nejvíce zastoupenou aminokyselinou v kosterním svalstvu. 

499 Kč s DPH

BrainMax

Dostupnost: Skladem

Glutamin je nejzastoupenější aminokyselinou v těle, která slouží jako základní stavební kámen bílkovin. V kosterním svalstvu tvoří glutamin podíl 60% ze všech aminokyselin a slouží jako prostředník pro syntézu dalších aminokyselin. Glutamin není sice esenciální aminokyselinou, neboť si ho tělo umí vytvořit samo, ale jeho spotřeba je vlivem tréninku či hektického životního stylu vysoká a to sebou nese riziko odbourávání svalové hmoty. Právě proto je glutamin velmi oblíbeným doplňkem stravy pro sportovce. Glutamin se vyskytuje ve všech bílkovinách přijímaných v jídle jako je červené maso, mléčné výrobky, vejce či luštěniny.

Glutamin slouží jako zdroj energie pro bílé krvinky a hraje také důležitou roli při svalové a mozkové činnosti. Společně s L-Lysinem hrají zásadní roli pro obnovu buněk ve střevní sliznici, kde tvoří 70% celkového množství aminokyselin. Střevní sliznice neboli střevní bariéra může být vlivem špatné stravy a nadužíváním alkoholu, drog a medikamentů ve velmi špatném stavu a právě glutamin se podílí na její regeneraci. Střevní bariéra nás chrání před prosakováním toxinů ze střeva do organismu.

Dávkování: 1 odměrka po tréninku nebo během dne či před spaním.

Složení:  L-Glutamin vyroben fermentační metodou. Neobsahuje žádná plnidla ani stabilizátory, pouze deklarované složení v nejčistší formě. L-Glutamin pocházející z mikrobiální fermentace patří k nejvyužitelnějším přírodním produktům garantujícím maximální čistotu a splňující navíc koncept „Green Enviromental Protection“. Produkt je vhodný i pro vegany.

Upozornění: Doplněk stravy. Skladujte při pokojové teplotě, v suchu, temnu a nevytahujte silikagel. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní  dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.

Firma BrainMax vyrábí vlastní doplňky stravy, které jsou postaveny na nejnovějších vědeckých poznatcích pro překonávání vlastních limitů. Doplňky stravy jejichž složení je navrženo podle nejnovějších poznatků z oblasti zvyšování mentálního i fyzického výkonu a optimalizace zdraví ve spolupráci s Mgr. Adamem Česlíkem. Všechny produkty jsou vyráběny v České republice z prvotřídních surovin s vysokou biodostupností. Velký důraz je kladen na minimalizaci balastních složek a umělých sladidel.  

Jejich misí je přinášet na trh nejkvalitnější produkty, nejhodnotnější informace, nejlepší služby pro klienty a být svým transparentním a férovým přístupem vzorem pro ostatní firmy. Aktuálně působí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Polsku a Rumunsku.

Dodavatel: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napsat recenzi

BrainMax L-Glutamine 500 g

BrainMax L-Glutamine 500 g

Doplněk stravy.100% přírodně fermentovaný L-Glutamin v čisté farmaceutické kvalitě bez příměsí a kompromisů. Glutamin je nejvíce zastoupenou aminokyselinou v kosterním svalstvu. 

Produkty ve stejné kategorii

  • 15. 09. 2024
    • Rychlost, spolehlivost
  • 12. 09. 2024
    • rychlost dodání
      zvýhodněná cena zboží
  • 11. 09. 2024
    • Rycholst, spolehlivost, ochota
    • Nic
  • 05. 09. 2024
    • rychlé doručení